26. jul, 2018

Varför?

Jag har funderat på varför man startar en hemsida och en blogg. Eller, jag vet ju varför, det är för att både min förläggare och den kurs jag går som heter "Lansera din bok" rått mig att göra det. För marknadsföring. För att ni som dyker in här och läser ska bli intresserade, undra vem jag är, tycka att jag skriver bra och vilja köpa min bok. Men det måste finnas något mer. What´s in it for  me?

idag var det i45 personer som varit inne på sidan. När jag tittade för några dagar sedan var det 133. Vilka är ni? Hur hittade ni hit? Här känner jag att det blir spännande! Jag kan nå ut, få kontakt med människor som läser och/eller skriver. Fast det är klart, den svensktalande delen av världen är försvinnande liten. Skriva på engelska? 

Vi får se. 

Min förläggare vill att jag skriver en presentation av min bok. Det är svårt. Jag har svårt att se den på lite avstånd, för mig handlar den om alla de människor som figurerar i den, framförallt de tre kvinnorna; narkossköterskan Maria, flamencodansaren Mariam och AT-läkaren Trine. Trine med den halvmåneformade pupillen, som hör till en väldigt speciell grupp människor som har rötter långt tillbaks i tiden. 

När presentationen är klar får ni veta mer.