29. nov, 2018

Facebook varför då?

Plötsligt har Facebook fått för sig att jag ska ha en ny sida där, där jag ska göra reklam för mitt företag. Jo, jag förstår att det har något att göra med att jag försöker lägga upp en Instagramsida med författarprofil, men exakt hur sambandet ser ut fattar jag inte. Dom säger att det kommer att bli lättare för "mina följare" att hitta mig på nätet. Det kommer små påminnelser: Skriv något, vad ska du heta, vill du inte lägga in en bild här?

Egentligen vill jag bara stänga ner datorn och läsa en bra bok Eller skriva en. Men, eftersom jag måste försöka marknadsföra mig själv så gör jag som dom säger. Fast långsamt. En liten bit i taget. Om jag skriver något idag så kanske jag lägger in en bild i morgon. Om jag har lust.

I går var jag på författarkväll i Ystad bokhandel. Det var Anders de la Motte och Camilla Grebe som skulle prata om sina senaste böcker, men Camilla Grebe var sjuk. Anders de la Motte pratade jättebra och roligt, flytande i en timme utan att staka sig, och vi i publiken fick många glada skratt.

Så där kommer jag aldrig att kunna prata.

Men jag frågade om jag möjligen skulle kunna få komma dit med min bok när den är klar, och kanske stå där och signera den. Det verkade som det skulle kunna gå bra, men dom vill så klart se den först så¨det inte är rena skräpet.

Tänk om dom tycker att det är det !?