5. apr, 2019

Vårmorgon

Alldeles nere vid havet. Du kan inte se det, men det är precis bakom krönet. Hade du varit här hade du hört det, och känt doften av det. Går man ner på stranden blåser det. I gläntan där jag står är det vindstilla, och solen har värmt upp luften.

Det är svårt att hinna med att verkligen känna våren, även när man inte jobbar. Även när vintern har inneburit svår sjukdom i ens absoluta närhet. Människor jag pratar med förväntar sig att vi ska känna mer nu, uppleva allt starkare. Förhöjd livskänsla. 

Så är det inte.

Hursomhelst så håller jag på med marknadsföring. Det är svårt. Men jag har hittat en bokbloggare som tänker läsa Contra Tiempo, om hon sen gillar den är ju en helt annan sak. Jag har hittat fler som jag tänker skriva till. Sen har jag har två boksigneringar inbokade, och jag har skrivit till fantasybokhandlarna och föreslagit att de ska köpa in min bok. Eftersom Saga Egmont inte ville ge ut den som ljudbok, fast det tyckte den var bra, med motiveringen att fantasyläsare hellre läser pappersböcker. Men det är ju inte en fantasybok! Bara lite ...

Bloggaren heter Maria Lindström, och finns på mariasbokhylla.wordpress.com. Håll ögonen öppna!

Jag ska åka till min gamla arbetspats, Anestesikliniken i Lund, närmare bestämt centraloperation. Där Maria och Stefan träffades och där en stor del av handlingen i Contra Tiempo ägde rum. Liksom en stor del av mitt liv. Mellan 1986 och 2007 jobbade jag där. Det ska bli så spännande att komma dit igen, jag kunde inte somna i går kväll fast det är nästan en månad dit. Många av de jag jobbade med finns så klart inte kvar, men det är en stor arbetsplats så det finns också många som faktiskt finns kvar där. Kanske någon av er läser detta? Då ses vi snart!

Jag ska så klart ha med en trave böcker.