8. jul, 2020

Intervju med mig själv nr 4

 

 

Capellagården, hur var det? – intervju med mig själv 

”Du kom hem i förrgår, du bör ha hämtat dig nu. Berätta!”

”Berätta vad då? Vad vill du veta?”

”Till exempel vad du tyckte om kursen.”

”Den var jättebra.”

”Men hallå, måste man dra ur dig all information!”

”Vad är det du vill veta då? Tala klarspråk!”

”Ja alltså, var den inte lite flummig? Du brukar ha problem med sånt. Hur klarade du det?”

”Okej, jag anade att det var det du var ute efter. Jo men, det gick ganska bra, för jag var ju inställd på att hänga med på allt. Jag visste att det ingick yoga, och det ville jag ha. Eller rättare sagt, meditation, det var det jag längtade efter. Jag fick båda, det var bra, jag behövde det. Det var nog bra för dig också, vi har ju haft det lite kämpigt.”

”Hmmm, det kan du ha rätt i. Har haft, och har fortfarande. Men jag tyckte mig märka att det pågick en del annat också, ni skakade till exempel. Och dansade. Och sjöng i stämmor. Och drack vin.”

”Inget undgår dig va? Då märkte du säkert att vi skrev också, vi skrev så pennorna glödde. Och vinet ingick faktiskt inte i själva kursen.”

”Jo, jag såg att ni skrev, och jag har sett att du har fortsatt med det sen du kom hem. Det gläder mig, det var länge sen du skrev så intensivt. Då blir det kanske en ny bok? Vad handlar den om?”

”Inga kommentarer. Återkom om fem veckor.”

 

https://www.capellagarden.se/sommarkurser

Jag rekommenderar Capellagården varmt, och jag rekommenderar Bob Hansson och Tove Folkesson som kursledare minst lika varmt. Skrivarkursen var mycket speciell, du kan se på intyget som jag fotograferat vad det hela gick ut på.  Jag träffade andra deltagare också som gick andra kurser, keramik, textil, trädgård, och alla verkade nöjda.