23. aug, 2020

Två år

Dags att fira.

Hemsidan har fyllt två år.

På bilden ser du anledningen till att det känns lönt att fortsätta - antalet läsare växer. Även om ni inte säger något, förutom en och annan kommentar på facebook, så känns det ... ja, som att det finns en läsekrets. Ni som kommenterar på facebook är nästan alltid samma personer. (Tina, Anneli och några till, jag är så glad att ni finns!) Det skulle vara väldigt intressant att få höra något från er andra. Är det tillexempel något ni vill höra mer om? Är det något jag skrivit om som väcker tankar eller minnen hos just dig?

Jag vet att en del människor som har hemsidor eller bloggar får höra väldigt mycket kommentarer. En del får höra mycket elakheter och ren skit. Det vore ju så klart inte så kul. Men av någon anledning så tror jag inte att den risken är så stor. Jag brukar inte sticka ut hakan särskilt långt.

Om du vill, så får du gärna skriva till min mail, om du inte vill framföra kommentarer på hemsidan eller på facebook. Min mailadress är piamari7@hotmail.com

Igår hade vi troligen den sista riktigt varma dagen här på sydkusten. idag är det 21,5 grader i skuggan, växlande molnighet och en frisk västlig vind. Havet är varmare än luften. Jag var nyss nere vid havet och mediterade. Sanden är varm. Vågorna brusar. Av någon anledning kunde jag inte koppla av. Ibland är sinnet så fyllt av måsten, borden och dåligt samvete att jag helst skulle vilja ha något mer kraftfullt än meditation. Att simma i det upprörda havet i våtdräkt till exempel. Förmodligen skulle jag dö på kuppen, men eftersom jag inte är en ung man så överskattar jag inte min förmåga, och stannar på land.

Det finns fördelar och nackdelar med allt.