10. jan, 2021

Det börjar ju inte så bra.

2021 har inte lyckats så där himla bra hittills. Jag tänker förstås på Trumpen, stormningen av Capitolium och coronans framfart.

För er som har hängt med här så skrev jag lite om Qanon för ett tag sedan. Att vi har en i bekantskapskretsen som är anhängare av dem, och som sagt att de skulle ta över makten i hela världen nu i början av året. Med Trump i täten. Han är deras gud.

DE HÄR MÄNNISKORNA TROR PÅ DET HÄR PÅ ALLVAR.

Kan ni föreställa er något förfärligare? Det kan inte jag. 

Jag gissar att ni har sett den här mannen med bar överkropp, päls och horn, som var med och tog sig in i Capitolium? Han är medlem i Qanon. Det säger en del. Jag tror att de till coh med är värre än Proud Boys, de här med röda kepsarna. Eller så är det bara pest eller kolera.

Man kan försöka ta det med humor, för att stå ut. Här kommer en historia som går runt på nätet:

2020 och 2021 står vid bardisken och tar en öl tillsammans och skryter.

2020: I was the worst year ever!

2021: Hold my beer.

 

Vi andra kan bara hålla andan och hoppas på det bästa. Eller, lite mer kan vi göra. Vi kan säga ifrån när ... nej, jag vill inte komma med moralpredikningar här om att stå upp och visa civilkurage. Det fattar ni ju själva, ni som läser.

Mitt inlägg förra året som handlade om Qanon gick inte att länka till facebook, eftersom det hade en bild på melemmar i Qanon, med deras Q väl synligt. Det hjälpte inte att inlägget var negativt. Så den här gången kopplar jag till en helt annan bild.(Du kan förstås läsa inlägget om du letar på blogg 2020)