29. aug, 2021

Nu tar vi och skryter lite ...

 

 

Uppmuntran. Beröm.

Det behöver vi ibland. Vi alla.

När vi får det vill vi gärna dela med oss. Berätta. Skryta, om du så vill. Just nu vill jag gärna skryta lite.

Jag håller på att försöka få ut Contra Tiempo som ljudbok, så jag skickar den till olika ljudboksförlag. Det här fick jag tillbaks från ett av dem.

”Detta är en relationsroman med en parallellhistoria och inslag av övernaturlighet. Contra Tiempo är en medryckande relationsroman som snabbt fångar sin läsare. Parallellhistorierna är välskrivna och lätta att särskilja. Persongalleriet är varierat och lätt att relatera till. Det är en vacker kärlekshistoria och det övernaturliga inslaget gör manuset unikt.”

 

Hörde ni det – unikt.

Ja det har jag ju alltid tyckt. Det är ingen annan som har med människor med halvmåneformade pupiller i sina böcker, människor som kommer och hjälper oss andra när det behövs. Hjälparna – Nintus barn, med blonda vackra Trine i spetsen, och hennes gåtfulle mästare, Alexander. Jag måste erkänna att jag är väldigt fäst vid dem.

Från det ena till det andra, på lördag är det boksignering här i Svarte. Hos mig, alltså. Kaffe och kaka har jag lovat hela bygden, om ni har tur så bakar jag sockerkaka med äpplen.

Ja det var bara det jag ville ha sagt idag. Sköt om er allihop!